news.team

O Αμερικανός τραγουδοποιός Joseph Arthur γνωρίζεται καιρό με τον Peter Buck, από τις αρχές του 21ου αιώνα, όταν και έπαιξε support για τους R.E.M.

Ξέροντας βέβαια ότι οι τελευταίοι είναι πια παρελθόν εδώ και χρόνια και σκοπεύοντας να βγάλει νέο σόλο υλικό, ο Arthur αναζήτησε τον σπουδαίο κιθαρίστα για να του δείξει μερικές ιδέες. Ο Buck μπήκε στη διαδικασία να του παίξει κι αυτός κάποιες δικές του και φάνηκε άμεσα η μεταξύ τους χημεία. Τον Δεκέμβριο συναντήθηκαν λοιπόν στο Μεξικό για να δουν πού μπορούσε να βγάλει όλο αυτό και μέσα σε 3 μέρες έγραψαν 8 τραγούδια. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα ολοκαίνουριο γκρουπ, οι Arthur Buck.

Το ντουέτο δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα πρώτο δείγμα γραφής των όσων έχει σκαρώσει: πρόκειται για ένα τραγούδι ονόματι "I Am The Moment", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "I Am The Moment" αποτελεί προπομπό του άλμπουμ Arthur Buck, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από τη New West σε παραγωγή του ίδιου του Arthur, με τον Tchad Blake να αναλαμβάνει τη μίξη (συνεργάτης κατά καιρούς των Arctic Monkeys, των Pearl Jam και των U2).

{youtube}FGm8v_YnVE4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured