Για όσους ασχολούνται με το σύγχρονο χιπ χοπ, οι Rae Sremmurd από το Tupelo του Μισισιπή δεν χρειάζονται συστάσεις: από την εμφάνισή τους στα πράγματα μετρούν δύο top-5 άλμπουμ στις Η.Π.Α. και είναι υποψήφιοι να φτάσουν και στο νούμερο 1 με τον επικείμενο δίσκο τους.

Τώρα, ο 22χρονος Swae Lee και ο μεγάλος του αδερφός Slim Jxmmi δίνουν στη δημοσιότητα δύο ακόμα καινούρια τραγούδια, το "Guatemala" και το "CLOSE": μπορείτε να τα ακούσετε διαδοχικά στους παρακάτω συνδέσμους.

{youtube}1zXOcXnD8XU{/youtube}

Το "Guatemala" χρεώνεται τυπικά ως σόλο κυκλοφορία του Swae Lee με καλεσμένο τον Slim Jxmmi, αλλά αυτό αντανακλά περισσότερο τη δομή του επερχόμενου δίσκου SR3MM παρά την ουσία της υπόθεσης. Η νέα τους δηλαδή δουλειά θα είναι χωρισμένη σε 3 μέρη, περιλαμβάνοντας ένα σόλο άλμπουμ του Swae Lee (με τίτλο Swaecation), ένα σόλο άλμπουμ του Slim Jxmmi (με τίτλο Jxmtro) και το 3ο άλμπουμ του συγκροτήματός τους (με τίτλο Rae Sremmurd). Το "CLOSE" θα συγκαταλέται σε αυτό το τελευταίο, τους βρίσκει δε να συνεργάζονται με τον Travis Scott.

Πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, δεν μας έχουν πει. Αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι θα το δούμε μέσα στον Απρίλιο.

{youtube}qSIY6C1uv4E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured