Με συμβόλαιο στη Warp ήδη από το 2012, οι Mount Kimbie πέτυχαν να συζητηθούν αρκετά πέρυσι, χάρη στο 3ο τους άλμπουμ Love What Survives: αν και το άλμπουμ παρέμεινε αυστηρά στο underground (Βρετανία #98), βρέθηκε σε διάφορες λίστες με τα «καλύτερα» του 2017.

Τώρα, οι Mount Kimbie στρέφονται στη Nina Kraviz και της αναθέτουν να επιμεληθεί remixes των τραγουδιών του Love What Survives, με σκοπό να εκδοθούν σε ΕΡ από τη Warp στις 4 του Μάη -θα υπάρξει μάλιστα και δεύτερο ΕΡ, στις 11 Μαΐου, με remixes από τους Marcel Dettmann, Gerd Janson και Ellen Allien.

Στον σύνδεσμο παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε το remix της Kraviz στο "Blue Train Lines", κομμάτι που στον δίσκο είχε ηχογραφηθεί σε συνεργασία με τον King Krule -η Kraviz έχει διατηρήσει τα φωνητικά του, αλλά παραμορφωμένα.

Η Ρωσίδα παραγωγός και DJ είναι φυσικά πολύ γνωστή στο ελληνικό κοινό: τη γνωρίσαμε ως ανερχόμενο όνομα το 2011, όταν την έφερε το Six d.o.g.s. στην Αθήνα και στην πορεία τη χαρήκαμε στο Reworks της Θεσσαλονίκης, ως headliner του ένTechno Festival 2013 (δείτε τι έγραψε τότε ο ανταποκριτής μας Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), αλλά και ως προσκεκλημένη της ομάδας Blend.

{youtube}vRrhhZawwbE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured