Τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στην πρόσφατη συναυλία του στο Τορόντο του Καναδά ο Drake, και μάλιστα με το παραπάνω.

Δεν έδωσε δηλαδή στη δημοσιότητα μόνο ένα καινούριο κομμάτι ονόματι "Nice For What", αλλά και ένα επίσημο βιντεοκλίπ γι' αυτό.

Όπως μάλιστα μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ που γύρισε για λογαριασμό του η Karena Evans είναι γεμάτο με επώνυμες ηθοποιούς, όλες γνωστές στο κοινό της βορείου Αμερικής ειδικότερα. Εμφανίζονται η Olivia Wilde, η Zoe Saldana, η Tiffany Haddish, η Michelle Rodriguez και η Letitia Wright του Black Panther, ενώ σε πιο cameo παρουσίες εντοπίζονται οι Emma Roberts, Issa Rae, Tracee Ellis Ross & Rashida Jones, καθώς και η μπαλαρίνα Misty Copeland.

Το "Nice For What" προέρχεται από τον επικείμενο νέο δίσκο του Drake, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στα τελειώματα. Θα είναι ο διάδοχος του Views, που το 2016 τον έστειλε στο νούμερο 1 Καναδά, Η.Π.Α., Βρετανίας και Αυστραλίας, αλλά και στο #4 της Γαλλίας, το #11 της Γερμανίας και το #22 της χώρας μας, όπου η δημοτικότητά του έχει έκτοτε εκτοξευτεί.

Το "Nice For What" περιέχει sample από το "Ex-Factor", επιτυχία για τη Lauryn Hill πίσω στο 1998 (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #4), όταν έκανε τα πρώτα της βήματα εκτός Fugees.

{youtube}U9BwWKXjVaI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured