news.team

Δεν πήρε πολύ στον 28χρονο (σήμερα) Abel Makkonen Tesfaye, που όλοι ξέρουμε ως The Weeknd, να εξελιχθεί σε μία από τις εξέχουσες μουσικές δυνάμεις του «εδώ και τώρα». Δύο mixtapes τον έβαλαν στο ραντάρ όλων εκεί το 2010/2011· κι αν στο κανονικό ντεμπούτο Kiss Life του 2013 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #2, Βρετανία #12) μερικοί θεώρησαν ότι ακουγόταν υπέρ το δέον ως ανακυκλωμένος Michael Jackson, με το Beauty Behind Τhe Madness του 2015 και το Starboy του 2017 όχι μόνο βρήκε «τη φωνή του», μα κέρδισε και δύο συνεχόμενα νούμερο 1 στις Η.Π.Α.

Φέτος ο Weeknd φιγουράρει ήδη σε ένα από τα μεγάλα «μαύρα» σουξέ του 2018, το "Pray For Me" του Kendrick Lamar (Καναδάς #5, Η.Π.Α. #7, Βρετανία #11, αλλά και Ελλάδα #4), φαίνεται όμως πως είχε ακόμα περισσότερα σχέδια, βγάζοντας στα ξαφνικά το ολοκαίνουριο άλμπουμ του My Dear Melancholy.

Μαζί, ως κάτι σαν promo, έδωσε στη δημοσιότητα (μέσω Spotify) και βιντεοκλίπ για τα τραγούδια "Call Me Out My Name" και "Try Me", τα οποία μπορείτε να δείτε (αντίστοιχα) εδώ και εδώ.

Το My Dear Melancholy αναμένεται από πολλούς να χαρίσει μία ακόμα νούμερο 1 επιτυχία στον Weeknd. Περιλαμβάνει δε και αρκετές ηχηρές συμμετοχές, π.χ. τον Skrillex, τον Nicolas Jaar και τον Guy-Manuel de Homem-Christo των Daft Punk.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured