φωτογραφία: Chris White

Ένα πράγμα που έκανε η Kate Bush με τα χρήματα που κέρδισε από τη δισκογραφία, ήταν να αγοράσει ένα (εντυπωσιακό) σπίτι ηλικίας 200 χρόνων στις εξοχές του νότιου Devon στην Αγγλία, όπου και κατοικεί με την οικογένειά της από το 2005, κρατώντας όση απόσταση επιθυμεί από τον υπόλοιπο κόσμο -εκεί λέγεται μάλιστα ότι βρήκε την έμπνευση που οδήγησε στο άλμπουμ Aerial, με το οποίο έκανε τότε θριαμβευτική επιστροφή, ύστερα από 12 χρόνια σιωπής (Βρετανία #3, Η.Π.Α. #48).

Αυτός όμως ο μικρός προσωπικός παράδεισος, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με έναν απροσδόκητο κίνδυνο: λόγω των ολοένα και σφοδρότερων κακοκαιριών τα τελευταία χρόνια, πελώρια κύματα έχουν προξενήσει σημαντική διάβρωση στο έδαφος. Και το αξίας 2.850.000 ευρώ σπίτι της Kate Bush, από εκεί όπου βρισκόταν κοντά σε έναν γκρεμό που οδηγεί στη θάλασσα, έχει τώρα «μετακομίσει» μόλις λίγα μέτρα από το μοιραίο.

Το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής είχε προειδοποιήσει την τραγουδοποιό ήδη από το 2014, όταν ένα δημόσιο μονοπάτι που βρισκόταν μπροστά από το σπίτι της κατέληξε στη θάλασσα ύστερα από κατολίσθηση. «Λάβε τα μέτρα σου», της είχε πει τότε ο σύμβουλος Steve Gardner «ακόμα και αν πρέπει να ξοδέψεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες».

Κατά πώς φαίνεται, η Kate Bush δεν πήρε τις προειδοποιήσεις τοις μετρητοίς. Αλλά τώρα θα πρέπει να αναλάβει δράση και μάλιστα άμεσα.

{youtube}pllRW9wETzw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured