news.team

Δεν είναι εύκολο να είσαι ο μικρός γιος του Julio Iglesias και να καταφέρεις να κάνεις μια καριέρα αυτόνομη και τόσο μεγάλη, ώστε να σε θεωρούν τον σύγχρονο «βασιλιά της latin pop»: υπολογίζεται ότι ο Enrique Iglesias έχει διεθνείς πωλήσεις πάνω από 170.000.000 αντίτυπα, αριθμός που τον κατατάσσει στους πιο επιτυχημένους Ισπανούς τραγουδιστές της δισκογραφημένης μουσικής ιστορίας (ο πατέρας του πάντως έχει υπερβεί τα 300.000.000, οπότε μη δίνετε βάση σε δημοσιεύματα που λαθεμένα λένε ότι ο νεαρός Enrique τον έχει ξεπεράσει).

Στα 43 του σήμερα, ο Enrique Iglesias παραμένει ένας μεγάλος σταρ στο ισπανόφωνο ρεπερτόριο. Το τελευταίο του single "El Baño" (To Μπάνιο), σε συνεργασία με τον Πορτορικανό ράπερ Bad Bunny, βρέθηκε στο #98 των εθνικών charts στις Η.Π.Α., στο #2 της Ισπανίας, στο #1 του Μεξικού και στο #12 της Βραζιλίας. Για τα ελληνικά πάντως ραδιόφωνα, πιο αγαπημένο μάλλον παραμένει το χιτάκι με το οποίο τον γνωρίσαμε πίσω στο 1999, το "Bailamos" (Ισπανία #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #4, Γαλλία #6, Βραζιλία #4).

Ο άνεμος της latin pop φυσάει τελευταία και προς Ευρώπη μεριά και έτσι, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του περιοδείας, ο Enrique Iglesias έρχεται για πρώτη φορά και στην Ελλάδα: θα παίξει στις 10 Μαΐου 2018 (ημέρα Πέμπτη) στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Ο.Α.Κ.Α., με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 35 ευρώ ως και 150 (VIP).

Στα πλαίσια του ερχομού του αυτού, ο Enrique Iglesias μίλησε πρόσφατα στη Real News και έστειλε το δικό του μήνυμα στους Έλληνες fans, λέγοντας πως περίμενε εδώ και πολλά χρόνια την ευκαιρία να έρθει στη χώρα μας. Κι αν ανυπομονεί για κάτι όσο θα βρίσκεται στην Αθήνα, είναι για να δοκιμάσει την κουζίνα μας!

{youtube}Pv0PAchVGCw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured