news.team

Μεγάλο indie όνομα στα zeros οι Βορειοϊρλανδοί Snow Patrol, τότε ειδικά που το 3ο τους άλμπουμ Final Straw (2003) «έσκασε» στο #3 των βρετανικών charts, αλλά και στο #91 των Η.Π.Α., εν μέρει εξαργυρώνοντας την καλή underground φήμη του When It's All Over We Still Have Τo Clear Up (2001).

Έκτοτε η μπάντα έχασε μέρος της κριτικής αποδοχής, μα παρέμεινε σημαίνουσα εμπορική δύναμη στο διεθνές alternative σκηνικό, με το Fallen Empires του 2011 να τους χαρίζει ένα #3 στη Βρετανία, αλλά κι ένα εντυπωσιακό #5 στις Η.Π.Α. Από τότε, όμως, εν πολλοίς χάσαμε τα ίχνη τους, με εξαίρεση το single του 2013 "The Lightning Strike (What If This Storm Ends?)".

Τώρα, οι Snow Patrol δίνουν στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Don't Give In": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Don't Give In" προλογίζει το νέο τους άλμπουμ Wilderness, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 του Μάη από τη Fiction, σε διεθνή διανομή της Universal. Στην κονσόλα κάθεται ως παραγωγός του ο Jacknife Lee.

{youtube}JUaVhMjlPZg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured