news.team

φωτογραφία: Θάνος Λαΐνας

Αν και επισήμως λέγονται Riot V από το 2012 και μετά -απ' όταν πέθανε δηλαδή ο Mark Reale- για τους fans δεν έπαψαν ποτέ να είναι οι Riot, η μπάντα δηλαδή που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του αμερικανικού power metal ήχου με άλμπουμ σαν το Fire Down Under του 1981 (H.Π.Α. #99) και το Thundersteel του 1988.

Πολλοί είναι οι fans των Riot και στην Ελλάδα, όπως έχουν δείξει 2 σερί sold-out εμφανίσεις στο Κύτταρο, με πιο πρόσφατη αυτήν του Δεκέμβρη, όταν οι Αμερικανοί ήρθαν στην Αθήνα ως headliners της 1ης μέρας του Into Battle Festival (δείτε τι έγραψε ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ).

Έτσι, σημαντικό είναι και στη χώρα μας το ενδιαφέρον για την επικείμενη δισκογραφική επιστροφή των Riot, προπομπός της οποίας είναι το νέο τραγούδι "Victory" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

To "Victory" προέρχεται από ένα καινούριο άλμπουμ με τίτλο Armor Of Light, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από τη Nuclear Blast. Τελευταία δισκογραφική δουλειά των Riot V ήταν το Unleash The Fire του 2014.

{youtube}pZkUCklg5Bs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured