news.team

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου οι Thunder κυκλοφορούν το νέο τους λάιβ άλμπουμ Stage, το οποίο καταγράφει τη βρετανική hard rock μπάντα εν δράσει στο Motorpoint Arena του Κάρντιφ, στις 24 Μαρτίου 2017, στην περιοδεία υποστήριξης του πιο πρόσφατου στούντιο άλμπουμ τους Rip It Up -που αποδείχθηκε η πιο πετυχημένη τους εμπορικά δουλειά (Βρετανία #3) μετά το Laughing Οn Judgement Day με το οποίο έγιναν γνωστοί πίσω στο 1992 (Βρετανία #2).

«Είπαμε να παίξουμε ξανά στο Motorpoint Arena γιατί είχαμε περάσει υπέροχα εκεί το 2013, μαζί με τους Journey και τους Whitesnake», σχολίασε ο τραγουδιστής τους Danny Bowes. Και πρόσθεσε ότι η απόφασή τους να καταγράψουν σε φιλμ τη συναυλία ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχουν πάρει.

Το Stage κυκλοφορεί από την earMUSIC σε διπλό CD, τριπλό βινύλιο, DVD & Blu-ray, ενώ θα υπάρχει και ένα ειδικό box set, με έξτρα καλούδια για τους fans το ντοκιμαντέρ A Difficult Day In January: Thunder In London, ολόκληρο το live στο 100 Club του Λονδίνου (Ιανουάριος 2016), συν το 29 Minutes Later, ακουστικά ηχογραφημένο στο Gibson Showroom του Λονδίνου (Ιανουάριος 2016), που ως τώρα υπήρχε μόνο ως ειδική κυκλοφορία για την περσινή Ημέρα Δισκοπωλείων.

Οι Thunder έρχονται φέτος στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, για μια συναυλία στην Αθήνα (Σάββατο 19 Μαΐου, στο Gagarin) που αναμένεται να συσπειρώσει την εγχώρια hard rock κοινότητα.

Ενόψει λοιπόν του ερχομού τους, η Blackrose και η Playfalse εξασφάλισαν το DVD του Stage και την Παρασκευή 23 Μαρτίου θα το προβάλλουν σε μεγάλη οθόνη στο Crow Club (Σινώπης 27, Αμπελόκηποι), με είσοδο ελεύθερη. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του Stage κάνοντας κλικ εδώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00 και η προβολή θα ξεκινήσει στις 23.00.

Όσοι βρεθούν στην προβολή θα μπουν σε κλήρωση για προσκλήσεις της συναυλίας των Thunder στην Αθήνα, αναμνηστικά και άλλα δώρα.

Θα κληρωθούν:

3 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία Thunder Live in Athens, στις 19 Μάιου στο Gagarin 205

1 Limited Edition Thunder 'Stage’ διπλό CD + Blu-ray Disc με πλούσιο extra υλικό

1 Thunder 'Stage’ Blu-ray Disc με πλούσιο extra υλικό

5 συλλεκτικά t-shirts Thunder "Wonder Days”

10 συλλεκτικά lyric sheets Thunder "Wonder Days”

5 πολυσυσκευασίες Rockstar Energy Drink

Όλα τα δώρα είναι προσφορά του RockStar Energy Drink. Οι 20 τυχεροί θα προκύψουν από κλήρωση που θα γίνει αμέσως μετά την προβολή.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured