Οι Run The Jewels είχαν πέρυσι έναν από τους ωραιότερους χιπ χοπ δίσκους του 2017, το Run The Jewels 3, το οποίο τους χάρισε και καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Βαγγέλης Πούλιος, εδώ), αλλά και εμφανίσεις στους καταλόγους επιτυχιών των βασικών μουσικών αγορών του πλανήτη (Η.Π.Α.. #13, Βρετανία #38, Αυστραλία #36, Γαλλία #140, Καναδάς #34, Γερμανία #59).

Τώρα, με την ευκαιρία της headline εμφάνισής τους στο φεστιβάλ του Adult Swim (δημοφιλές στις Η.Π.Α. και ιδιαίτερα μουσικόφιλο πρόγραμμα του τηλεοπτικού δικτύου Cartoon Network) που ανακοινώθηκε για τον Οκτώβρη, βρίσκουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το σχετικό promo.

Έδωσαν λοιπόν στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι τους "Οh Mama", το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κλιπ είναι φτιαγμένο από κινούμενα σχέδια και σκηνοθετήθηκε από τον Juan Meza-León. Σε μας εδώ στην Ευρώπη οι πρωταγωνιστές δεν είναι αναγνωρίσιμοι, στις Η.Π.Α. όμως τους ξέρουν καλά, αφού πρόκειται για τον Rick και τον Morty του Adult Swim.

{youtube}EBYsx1QWF9A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured