news.team

Το 2017 αποδείχθηκε σε χρονιά-reunion του ελληνικού κοινού με τους Thievery Corporation: το αμερικανικό δίδυμο έβγαλε δίσκο έπειτα από 3ετή απουσία (The Temple Of I & I), περιόδευσε γι' αυτόν και βεβαίως εμφανίστηκε και στη χώρα μας, τόσο στη Θεσσαλονίκη (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Στέργιος Κοράνας, εδώ), όσο και στην Αθήνα, στα πλαίσια του Release Athens Festival 2017, όπου συγκέντρωσαν ένα εντυπωσιακό πλήθος χιλιάδων ανθρώπων (δείτε τι έγραψε ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ).

Φέτος, καθώς φαίνεται, ο Rob Garza με τον Eric Hilton σκοπεύουν να επαναλάβουν τη συνταγή. Πριν λίγες λοιπόν ώρες, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Voyage Libre" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι το "Voyage Libre" αποτελεί προάγγελο ενός νέου στούντιο άλμπουμ, που θα λέγεται Treasures From The Temple και θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από την ESL Music -στη χώρα μας θα φτάσει μέσω Rockarolla. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται και το single "La Force De Melodie" που είχε εμφανιστεί νωρίτερα μέσα στο 2018 χωρίς περαιτέρω πληροφορίες. Το άλμπουμ θα περιέχει υλικό από τα sessions ηχογράφησης του Temple Of I & I που έμεινε εκτός της τελικής tracklist.

Το γκρουπ επιστρέφει εντωμεταξύ το καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί: Τετάρτη 30 Μαΐου θα βρίσκονται στο open air του Fix Factory of Sound της Θεσσαλονίκης μαζί με τους UB40 και Πέμπτη 1 Ιουνίου θα τους δούμε στην Αθήνα, ως headliners της 2ης μέρας του φετινού Release Athens Festival.

{youtube}JAOEo_sVRo0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured