Πίσω στον Νοέμβριο, το Reputation εδραίωσε για τα καλά την Taylor Swift στον ποπ χάρτη της δεκαετίας, χαρίζοντάς της ένα 5ο συνεχόμενο νούμερο 1 στην Αμερική και ένα 3ο συνεχόμενο νούμερο 1 στη Βρετανία, έστω και αν οι κριτικές για τις καλλιτεχνικές του επιδόσεις στάθηκαν μοιρασμένες (δείτε τι έγραψε σε μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Η 28χρονη σταρ από το Reading της Πενσιλβάνια, που παρεμπιμπτόντως είναι δημοφιλέστατη και στην Ελλάδα όπως έδειξε το #3 του Reputation στα μέρη μας, συνεχίζει τώρα το σχετικό promo με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Delicate".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο σκηνοθέτης Joseph Kahn την απεικονίζει αόρατη για τον υπόλοιπο κόσμο, με αποτέλεσμα να χορεύει ανενόχλητη όπου κι αν βρίσκεται.

Η Taylor Swift ετοιμάζεται πλέον να βγει σε παγκόσμια περιοδεία υποστήριξης του Reputation: ξεκινάει τον Μάιο από το University of Phoenix Stadium στο Glendale της Αριζόνα και θα τελειώσει τον Νοέμβριο στο Mount Smart Stadium του Ώκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία.

Δεν προβλέπεται να περάσει από τη χώρα μας.

{youtube}tCXGJQYZ9JA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured