«Only one more night in Los Angeles
I really thought I could handle it
But the funny thing is, I was holding back tears»

Στα χιπ χοπ πράγματα εδώ και μια πενταετία περίπου, ο 32χρονος Brandon Paak Anderson από το Oxnard της Καλιφόρνια είδε το όνομά του να γίνεται ευρύτερα γνωστό το 2016, χάρη στις καλές κριτικές που έλαβε το άλμπουμ Malibu, το οποίο τον έστειλε για πρώτη φορά στα charts της πατρίδας του (#79).

Αρκετοί περιμένουν λοιπόν να δουν αν θα επιβεβαιώσει όσους τον θεωρούν ελπίδα για το μέλλον της σύγχρονης μαύρης μουσικής γενικότερα. Για την ώρα, πάντως, δεν γινόταν να λάβει καλύτερη δημοσιότητα για το νέο του single "'Til It's Over".

To τραγούδι επιλέχθηκε από την Apple για τη τηλεοπτική διαφήμιση του φρέσκου της προϊόντος HomePod, η οποία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί η FKA Twigs -ένα ακόμα πολυσυζητημένο όνομα της τρέχουσας δεκαετίας, την επιστροφή της οποίας περιμένουμε πώς και πώς- στον ρόλο ενός σύγχρονου εργαζόμενου κοριτσιού, που επιστρέφει σπίτι, βάζει κάτι να παίξει στο HomePod της και ενθουσιάζεται με το "'Til It's Over", αρχίζοντας να χορεύει.

Το 4λεπτο κλιπ, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στον σύνδεσμο παρακάτω (ακούγοντας και ολόκληρο το "'Til It's Over"), γύρισε μάλιστα ο Spike Jonze, ο σκηνοθέτης δηλαδή του Being John Malkovich (1999) και των Jackass (2002, 2006, 2010, 2013) και νικητής του Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου για το Her (2013).

Όσο για τον Anderson.Paak, το "'Til It's Over" είναι πρώτη γεύση για ένα ολοκαίνουριο άλμπουμ, για το οποίο δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πολλά -μόνο ότι θα βγει μέσα στο 2018 και ότι έχει βάλει το χεράκι του ο Dr. Dre για τα καλά.

{youtube}305ryPvU6A8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured