Θριαμβευτική αποτυπώθηκε η πρόσφατη επιστροφή των Kamelot στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια συναυλιακής απουσίας: όπως μπορείτε να θυμηθείτε στην ανταπόκριση του Χάρη Συμβουλίδη (εδώ), τους υποδέχθηκε ένα κατάμεστο Gagarin, που έστησε για χάρη τους μια απίστευτη κερκίδα, συγκινώντας τον τραγουδιστή τους Tommy Karevik, για τον οποίον ήταν η πρώτη επίσκεψη στη χώρα μας.

Το αμερικανικό power metal συγκρότημα ετοιμάζεται τώρα για τη συνέχεια, πρώτη γεύση της οποίας είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι "RavenLight": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω

Το "RavenLight" προλογίζει τον νέο δίσκο των Kamelot The Shadow Theory, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου από τη Napalm Records, σε παραγωγή του Sascha Paeth. Είναι ο διάδοχος του Haven (2015), ενός άλμπουμ που υπήρξε εμπορική επιτυχία για το γκρουπ (Η.Π.Α. #75, Βρετανία #119, Γερμανία #14, Ιαπωνία #28), πάνω στην οποία και θέλουν προφανώς να χτίσουν γρήγορα κάτι καινούριο.

Το Shadow Theory θα υποστηριχτεί από μία ακόμα παγκόσμια περιοδεία και η λογική λέει ότι η Ελλάδα θα είναι και πάλι σταθμός.

{youtube}cQKrMeeTlfc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured