Αν και Sade λεγόταν βασικά το συγκρότημά της, ήταν τέτοια η γοητεία της Βρετανονιγηριανής τραγουδοποιού Helen Folasande Adu, ώστε ο περισσότερος κόσμος ταύτισε το όνομα με την παρουσία της.

Η τραγουδίστρια που έγινε ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα του αισθησιασμού με τις επιτυχίες που γνώρισε στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές των 1990s, έχει να φανεί δισκογραφικά από το Soldier Of Love του 2010 (Βρετανία #4, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #4, Γαλλία #1, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #13, αλλά και Ελλάδα #1).

Μεθαύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου, όμως, βγαίνει στους κινηματογράφους η νέα ταινία της Ava DuVernay, A Wrinkle In Time. Και στο soundtrack υπάρχει μια συμμετοχή της Sade με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Flower Of The Universe", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε εδώ μέσω Audiomack, αφού πρώτα βρείτε τον σχετικό player.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια η Sade, ήταν εκείνη που ενδιαφερόταν για το soundtrack. Επικοινώνησε λοιπόν με τη DuVernay για να της στείλει το τραγούδι, χωρίς ωστόσο να τρέφει ιδιαίτερες ελπίδες. Η σκηνοθέτις όμως της είπε το «ναι» χωρίς περιστροφές.

Μέσα στο 2018, πάντως, θα δούμε και νέο άλμπουμ από τη Sade. Για την ώρα ξέρουμε μόνο ότι θα λέγεται Love, Helen -δεν γνωρίζουμε καν αν το "Flower Of The Universe" θα μπει σε αυτό ή θα παραμείνει ως συμμετοχή στο score του A Wrinkle In Time.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured