Ένα νέο indie σούπερ γκρουπ συστήνεται στο διεθνές εναλλακτικό κοινό, προσφέροντας το πρώτο-πρώτο βιντεοκλίπ του για ένα τραγούδι ονόματι "Notes On A Life Not Quite Lived": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Πρόκειται για τους Mastersystem, οι οποίοι φαίνεται πως φτιάχτηκαν με πρωτοβουλία του τραγουδιστή των Frightened Rabbit, Scott Hutchison -που βρίσκεται κι εδώ πίσω από το μικρόφωνο.

Στο γκρουπ συμμετέχει και ο αδερφός του Grant Hutchinson στα ντραμς (επίσης μέλος των Frightened Rabbit), ενώ στην κιθάρα βρίσκουμε τον Justin Lockey των Editors και στο μπάσο τον ...δικό του αδερφό, James Lockey, μέλος των Minor Victories.

Το σχήμα φτιάχτηκε μετά από μια συνάντηση της τετράδας στο Βερολίνο. Το δε "Notes On A Life Not Quite Lived" αποτελεί πρώτη γεύση από το άλμπουμ Dance Music, που είναι σχεδόν έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από τη Physical Education Recordings στις 6 Απριλίου.

Σε συνέντευξή του, ο Scott Hutchison είπε ότι πρέπει να αναμένουμε «μια συλλογή με ακατέργαστους, fuzzy college rock ρυθμούς και τραγούδια που μιλάνε για το ότι ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα όσον αφορά τη ζωή».

{youtube}v0boT0OsxCE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured