Τίποτα δεν έχει ευχαριστηθεί τελευταία πιο πολύ ο Drake, σύμφωνα με δηλώσεις του, όσο τα γυρίσματα για το νέο του βιντεοκλίπ "God's Plan": «το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στην καριέρα μου», έγραψε στα social media -και προέτρεψε τους ακολούθους του στο Instagram να είναι καλοί με όποιον τρόπο μπορούν.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ δείχνει τον Drake στο Μαϊάμι, να μοιράζει συνολικά 802.931 ευρώ (περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια δηλαδή) σε διάφορους καλούς σκοπούς: για τα δίδακτρα ενός μαθητή, για αγορές από το σούπερ μάρκετ, για ένα καταφύγιο γυναικών.

To "God's Plan" προέρχεται από το νέο ΕΡ του δημοφιλέστατου Καναδού ράπερ Scary Hours και έχει ήδη κυκλοφορήσει ως single, χαρίζοντάς του μία ακόμα μεγάλη διεθνή επιτυχία: #1 στον Καναδά, #1 στις Η.Π.Α., #1 στη Βρετανία, #1 στην Αυστραλία, #11 στη Γαλλία, #5 στη Γερμανία.

Σημειωτέον, το "God's Plan" πήγε #1 και στα ελληνικά charts, επιβεβαιώνοντας τις Spotify μετρήσεις για την εξαιρετική δημοφιλία του Drake στη νεολαία της χώρας μας.

{youtube}xpVfcZ0ZcFM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured