Τον 23χρονο (σήμερα) Shamir Bailey από το Λας Βέγκας τον μάθαμε το 2015, όταν έβγαλε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ Ratchet: αν και απέτυχε να γνωρίσει κάποια μαζική επιτυχία, του εξασφάλισε καλές κριτικές (δείτε τι έγραψε σε μας ο Άρης Καζακόπουλος, εδώ), επιτρέποντάς του να φιγουράρει ως ελπίδα για το μέλλον.

Η ελπίδα αυτή, ωστόσο, μάλλον θάμπωσε στα 2 άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέρυσι. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Shamir γνωρίζει ότι πρέπει να αλλάξει γρήγορα τον ρου των πραγμάτων κι έτσι επιστρέφει άμεσα με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Room" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, παρακολουθώντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Room" είναι πρώτη γεύση από ένα 7ιντσο βινυλιακό ΕΡ με το ίδιο όνομα, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την indie δισκογραφική του Σαν Φρανσίσκο Father/Daughter.

Μιλώντας για το νέο του δημιούργημα, ο Shamir το περιέγραψε ως ένα τραγούδι για όταν αισθάνεσαι παγιδευμένος «και είσαι τόσο απογοητευμένος, ώστε και το να σηκωθείς από το κρεβάτι σου μοιάζει αδύνατον».

{youtube}QO7Ub-jQm7Y{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured