news.team

φωτογραφία: Salvador Ochoa

Με δεδομένο ότι ο Sting έβγαλε το άλμπουμ 57th & 9th τον Νοέμβριο του 2016 (Βρετανία #15, Η.Π.Α. #9) και ότι γενικά δεν βιάζεται σε τέτοια θέματα, κανείς δεν περίμενε νέα του σύντομα.

Μάλλον όμως κι αυτός δεν είχε στο μυαλό του έναν καινούριο δίσκο, όταν απλώς μια μέρα πήγε και έκανε έκπληξη στον Shaggy, στο στούντιο όπου ο τελευταίος ηχογραφούσε στη Νέα Υόρκη. Ο Τζαμαϊκανός σταρ γνώρισε τεράστια επιτυχία στα 1990s και στις αρχές των '00s, όταν τραγούδια σαν το "Oh Carolina" (Η.Π.Α. #59, Βρετανία #1), το "Bombastic" (H.Π.Α. #3, Βρετανία #1), το "It Wasn't Me" με τον Rikrok (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1) και το "Αngel" (H.Π.Α. #3, Βρετανία #1) έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες. Έκτοτε η καριέρα του περιορίστηκε σε απήχηση, είναι πάντως ακόμα εδώ και μάλιστα το 2014 έκανε κι ένα μικρό comeback με το "I Need Your Love" (H.Π.Α. #66, Βρετανία #36).

Η συνάντηση έφερε ένα κοινό session, το session οδήγησε σε ηχογραφήσεις και εν τέλει Sting και Shaggy έφτιαξαν έναν ολόκληρο δίσκο μαζί, δείγμα του οποίου είναι το τραγούδι "Don't Make Me Wait": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ που γύρισε για εκείνους ο Gil Green στο Κίνγκστον, στην πρωτεύουσα της Τζαμάικα.

Το "Don't Make Me Wait" αποτελεί πρώτη γεύση από το άλμπουμ 44/876, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου από την Interscope, σε διεθνή διανομή Universal.

Υλικό από αυτό σίγουρα θα ακούσουμε και στην Ελλάδα, από πρώτο χέρι, στις επικείμενες συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών (Παρασκευή 22 + Σάββατο 23 Ιουνίου).

Η προπώληση έχει ξεκινήσει, με τις τιμές να κυμαίνονται ως εξής:

*Άνω Διάζωμα: 60€
*Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 66€.

Κάτω Διάζωμα - Β’ Ζώνη: 84€
Κάτω Διάζωμα - Α’ Ζώνη: 100€
Κάτω Διάζωμα - Διακεκριμένη Ζώνη: 142€

Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα για:

Ανέργους (με την επίδειξη κάρτας): 25€
Φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 45€
Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Kάτω Διάζωμα (ΤΜΗΜΑ Α-ΣΕΙΡΕΣ 1&2) :25€

{youtube}L0xKz5TsYb0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured