news.team

Το Call Me By Your Name του Λούκα Γκουαντανίνο, που προβάλλεται και στη χώρα μας με τον τίτλο Να Με Φωνάζεις Με Τ' Όνομά Σου, αναδείχθηκε σε μία από τις πιο συζητημένες ταινίες της τρέχουσας σαιζόν, λαμβάνοντας σωρεία επαίνων και καλών κριτικών: η δική μας, λ.χ. τη χαρακτήρισε ως «τίποτα λιγότερο απ’ το καλύτερο ερωτικό δράμα της δεκαετίας» (ολόκληρο το κείμενο, εδώ).

Η ταινία έχει όμως και μεγάλο ενδιαφέρον για τους μουσικόφιλους, χάρη ειδικά στα τραγούδια που συνεισέφερε αποκλειστικά για το soundtrack της ο Sufjan Stevens, ο οποίος φτάνει τώρα να διεκδικεί κι ένα Όσκαρ με το "Mystery Of Love" (το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω).

To Αvopolis, λοιπόν, σε συνεργασία με τη Feelgood, σας δίνει τώρα την ευκαιρία να κερδίσετε 10 soundtracks του φιλμ, σε CD μορφή!

48e-2.jpg

Ο διαγωνισμός μας λήγει Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Call Me By Your Name» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail μέσα στο Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση. Μαζί θα λάβουν και τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.

Δεχόμαστε και συμμετοχές εκτός Αθήνας, με τον όρο ότι, αν κερδίσετε, θα σας στείλουμε το CD με κούριερ, με δική σας χρέωση.

{youtube}KQT32vW61eI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured