Τι κι αν πάνε πια 15 σχεδόν χρόνια απ' όταν πέθανε ο Johnny Cash; Ο μύθος του Ανθρώπου με τα Μαύρα παραμένει ισχυρός και το όνομά του συγκαταλέγεται στα πλέον δημοφιλή ανά την υφήλιο.

Τα μεταθάνατια άλμπουμ με υλικό του Cash είναι έτσι πολλά, ίσως όμως να πιστέψαμε ότι τα συρτάρια είχαν πια εξαντληθεί το 2014, όταν βγήκε το Out Among The Stars (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #4), με τα χαμένα sessions που ηχογράφησε τη δεκαετία του 1980 σε συνεργασία με τον παραγωγό Billy Sherrill. 

Τώρα, όμως, ο γιος του John Carter Cash ανακοίνωσε ότι έρχεται ένα ακόμα άλμπουμ, με τίτλο Forever Words. Το οποίο δεν θα έχει ωστόσο ανέκδοτες ηχογραφήσεις του σπουδαίου Αμερικανού τροβαδούρου, μα θα φιλοξενεί μια πλειάδα γνωστών και λιγότερο γνωστών καλεσμένων, που θα αναλάβουν να μελοποιήσουν τα ανέκδοτα ποιήματά του τα οποία δημοσιεύτηκαν το 2016 στη συλλογή Forever Words.

Τραγούδι συγκεκριμένο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, στον σύνδεσμο ωστόσο παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα, από ένα σύντομο trailer.

Το Forever Words θα κυκλοφορήσει από τη Legacy Recordings στις 6 Απριλίου. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκουμε τον Kris Kristofferson, τον Willie Nelson, τον Elvis Costello, αλλά και τον Chris Cornell.

{youtube}GQoaQP8l-k4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured