Κι αν έφτασε πια τα 46, και αν δείχνει πια βετεράνος στα μάτια όσων νεότερων ακροατών αγαπάνε το χιπ χοπ, ο Snoop Dogg δείχνει να βρίσκεται σε ασταμάτητο δημιουργικό κρεσέντο: μέσα στο 2017 έβγαλε το άλμπουμ Neva Left σκοράροντας ένα #54 στα εθνικά charts των Η.Π.Α.(θυμηθείτε τι έγραψε σε μας ο Χάρης Συμβουλίδης, εδώ), αλλά κι ένα ΕΡ με εμφανείς αιχμές προς τη διακυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, με τίτλο Make America Crip Again.

Και τώρα; Τώρα όχι μόνο επιστρέφει με νέο τραγούδι, αλλά το κάνει και με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο.

Όπως δηλαδή μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, το "Words Are Few" είναι ένα κομμάτι σε εμφανώς ...gospel μονοπάτια. Και το τελευταίο πράγμα που περιμέναμε από τον gangsta Αρχιμάστορα, ήταν να έχει θρησκευτικές ανησυχίες -όσο βαθιά ριζωμένος και αν είναι ο Χριστιανισμός στην αφροαμερικάνικη κουλτούρα.

Στο "Words Are Few" ο Snoop Dogg συνεργάζεται με τον B.Slade, ράπερ γνωστό για τη συχνά χριστιανική θεματολογία των στίχων του. Το κομμάτι είναι μάλιστα προάγγελος ενός ολόκληρου gospel άλμπουμ, που μάλλον θα έχει τον τίτλο Snoop Dogg Presents Τhe Bible Οf Love και θα το δούμε εντός του 2018.

{youtube}pHjunQtt-Pc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured