news.team

Το "Shut Up Kiss Me", από το άλμπουμ My Woman του 2016, έχει γίνει μάλλον το ευρυτέρα αναγνωρίσιμο εκτός indie φάσματος τραγούδι της 31χρονης Αμερικανίδας τραγουδοποιού Angel Olsen. Και ανάμεσα στους fans, συγκαταλέγονται και οι Franz Ferdinand.

Η παρέα του Alex Kapranos κάνει βέβαια σήμερα το δικό της αποφασιστικό βήμα με ένα νέο άλμπουμ ονόματι Always Ascending: οι ίδιοι πιστεύουν ακράδαντα ότι θα τους βοηθήσει να γυρίσουν σελίδα παραμένοντας μια μπάντα συνυφασμένη με τις εξελίξεις. Οι fans, ωστόσο, μάλλον παγερά έχουν αντιδράσει ως τώρα στην ηχητική τους στροφή, αφού και τα 3 μέχρι σήμερα singles έχουν πατώσει στα βρετανικά charts -οι πάλαι ποτέ indie darlings έχουν να δουν επιτυχία από το 2009, όταν το "No You Girls" τους χάρισε ένα #22.

Παρά ταύτα, επισκεπτόμενοι τον ραδιοσταθμό SiriusXM για το σχετικό promo, έπαιξαν και μια διασκευή στο "Shut Up Kiss Me", την οποία κατόπιν έριξαν και στη δημοσιότητα, ως ψηφιακό single -μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Αύριο Σάββατο ξεκινάει και η υποστήριξη του νέου άλμπουμ, με μια συναυλία στο Galway της Ιρλανδίας. Στο ανακοινωμένο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας, δεν προβλέπεται εμφάνισή τους στη χώρα μας.

{youtube}-KU000Cf94I{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured