Οι Stone Temple Pilots είναι ένα από τα πιο διάσημα ονόματα που εκμεταλλεύτηκαν την έκρηξη του grunge στα 1990s για να χτίσουν μια πολύ επιτυχημένη καριέρα, με 6 σερί top-10 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Και μετά το grunge, βέβαια, πέτυχαν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του ροκ κοινού, έχοντας πίσω από το μικρόφωνο φωνές εγνωσμένης αξίας, σαν τον Scott Weiland (που απολύθηκε το 2013) και τον Chester Bennington.

Έχοντας ωστόσο σιωπήσει δισκογραφικά μετά το ΕΡ High Rise του 2013 (Η.Π.Α. #24) και με τον Bennington να παραιτείται το 2015, μπήκαν σε μια δίνη αβεβαιότητας, που μόλις πριν λίγους μήνες κόπασε, όταν τα αδέρφια Dean & Robert DeLeo σύστησαν ως νέο τραγουδιστή της μπάντας τον Jeff Gutt, μια φωνή που ξεπήδησε από το αμερικανικό X Factor.

Το γκρουπ έχει μπει για τα καλά πια στο στούντιο και αυτές τις μέρες έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Roll Me Under" -το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Roll Me Under" είναι προπομπός ενός νέου άλμπουμ ονόματι Stone Temple Pilots, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από την Atlantic. Θα είναι μάλιστα το 2ο άλμπουμ στην καριέρα τους με το όνομα της μπάντας, αφού είχε προηγηθεί και ένα ακόμα το 2010 (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #80).

{youtube}weG9H011Kxo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured