Ιθύνων νους και «ψυχή» των Tame Impala είναι βέβαια ο Kevin Parker, ο οποίος και ίδρυσε τη μπάντα το 2007. Καθώς όμως τελευταία φαίνεται απασχολημένος με διάφορα πράγματα, με τη μπάντα να έχει να φανεί από το Currents του 2015 (Αυστραλία #1, Βρετανία #3, Η.Π.Α. #4), έφτασε η ώρα το φως της δημοσιότητας να πέσει και σε μερικά ακόμα μέλη τους, από όσα συνοδεύουν τον Parker στις live εμφανίσεις.

Ο Jay "Gumby" Watson είναι σταθερός στη σύνθεση ήδη από την ίδρυση των Tame Impala, παίζοντας ντραμς ως το 2011 και πλήκτρα (ενίοτε και κιθάρα) από το 2012 και μετά. Αυτές τις μέρες, έδωσε στη δημοσιότητα 2 δικά του τραγούδια, το "The Underdog" και το "S.I.A.", τα οποία και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, (αντίστοιχα) εδώ και εδώ.

Ο Watson είναι επίσης μέλος στους Pond, τα τραγούδια όμως αυτά αφορούν το σόλο πρότζεκτ του GUM, με το οποίο έχει βγάλει 3 μέχρι σήμερα δίσκους -με τελευταίο το Flash In The Pan του 2016. Αμφότερα το "The Underdog" και το "S.I.A." προέρχονται από το νέο άλμπουμ των GUM, The Underdog, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου από τη Spinning Top.

Το δικό του σόλο άλμπουμ ανακοίνωσε όμως πρόσφατα και ο Julien Barbagallo, ντράμερ των Tame Impala από το 2012 κι έπειτα (κι επίσης συνεργαζόμενος με τους Pond), δίνοντας στη δημοσιότητα ένα τραγούδι ονόματι "L'Échappée" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας και το επίσημο συνοδευτικό βιντεοκλίπ.

Το "L'Échappée" είναι πρώτη γεύση από τον δίσκο Danse Dans Les Ailleurs, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου από τη Sony Music Γαλλίας, πατρίδας του Barbagallo, που στις εκτός Tame Impala περιπέτειές του δηλώνει τραγουδοποιός. Τελευταία του σόλο δουλειά ήταν το Grand Chien του 2016. 

{youtube}8btboCC0y6Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured