news.team

Τη Darryl Hannah την ξέρουμε βέβαια ως ηθοποιό, με τη μορφή της καλά καταγεγραμμένη στο συνειδητό των κινηματογραφόφιλων, είτε ως Pris Stratton στο Blade Runner του Ridley Scott (1982), είτε ως γοργόνα Madison στο Splash του Ron Howard (1984), είτε ως Annelle Dupuy Desoto στις Ανθισμένες Μανώλιες (1989), είτε βέβαια ως Elle Driver στα δύο Kill Bill του Quentin Tarantino (2003-2004).

Τώρα, όμως, η 57χρονη Hannah αποφάσισε να δοκιμάσει εαυτόν και στη σκηνοθεσία και μάλιστα γυρίζοντας ένα ...γουέστερν! Όχι βέβαια κάτι που να μοιάζει στα παλιά φιλμ του είδους με Τζον Γουέιν και Μπαρτ Λάνκαστερ, αλλά κάτι πιο κοντά στην Άγρια Δύση της δικής μας, μεταμοντέρνας εποχής.

Η ταινία λέγεται Paradox και προορίζεται να προβληθεί στο φετινό SXSW φεστιβάλ, το οποίο ξεκινά τον Μάρτιο. Έχει δε ως πρωταγωνιστές τον Neil Young και τον Willie Nelson, είδηση που έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους τους, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα αμερικανικά social media.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα διαθέσιμες, ο Young πάντως διευκρίνησε ότι θα συνεισφέρει και καινούριο υλικό στο soundtrack της ταινίας, μαζί με τους Promise Of The Real. Με δεδομένο τώρα ότι σ' αυτούς μετέχουν οι δυο γιοι του Nelson, πολλοί ήδη στοιχηματίζουν ότι θα υπάρχει σίγουρα και κάποιο ντουέτο των δύο θρυλικών τραγουδοποιών, που άλλωστε έχουν ξανασυνεργαστεί μαζί, σε συναυλιακό πλαίσιο.

{youtube}R6YgU3VjaaQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured