φωτογραφία: Paul Bergen

O Thurston Moore ποτέ δεν έκρυψε ότι θεωρεί εαυτόν ζώον πολιτικόν, ήδη από τις Sonic Youth ημέρες που τον έκαναν γνωστό και αγαπητό στο εναλλακτικό στερέωμα του πλανήτη.

Θέλοντας λοιπόν κι αυτός να βάλει το λιθαράκι του στο κύμα διαμαρτυρίας κατά της διακυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ στις Η.Π.Α. των καιρών μας, ηχογράφησε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Mx Liberty" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Mx Liberty" θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου σε ειδικό 7ιντσο single βινυλίου από τη Blank Editions, στα πλαίσια της αντι-Τραμπ μουσικής καμπάνιας «Not My President Day». Ενδιαφέρον για τους fans έχει και το b-side, αφού ανακοινώθηκε ότι θα είναι μια διασκευή στο "Panic" των Metal Urbain.

«Είναι μια απάντηση στη διακωμώδηση της δημοκρατίας στην οποία έχουν προβεί οι νυν κυβερνώντες των Η.Π.Α.», σχολίασε ο Thurston Moore.

Το "Mx Liberty" προέρχεται από τα b-sides του περσινού άλμπουμ Rock 'n' Roll Consciousness (Βρετανία #65) και είναι η πρώτη κυκλοφορία του Moore μετά το άλμπουμ Improvisations που έβγαλε τον Δεκέμβριο σε συνεργασία με τον ντράμερ των This Heat, Charles Hayward.

{youtube}48fK-4mO-gE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured