Συνέβη το 2012, μα το μάθαμε τις τελευταίες μέρες, όταν η σχετική είδηση έγινε viral: οι Kiss τα πήραν στο κρανίο όταν ένας δημοσιογράφος εμφανίστηκε να τους πάρει συνέντευξη φορώντας μπλουζάκι των Iron Maiden.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της κοινής τους περιοδείας με τους Mötley Crüe, μάλλον στο Μεξικό. Ο δημοσιογράφος, ονόματι Gustavo, ξεκινάει τη συνέντευξη, όταν ο Paul Stanley τον διακόπτει και του λέει: «Gustavo, έχω μια ερώτηση να σου κάνω. Το Kiss είναι Κ, Ι, S, S. Αυτό που φοράς Gustavo, δεν λέει Kiss. Έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος».

Ο έρμος ο Gustavo αρχίζει να εξηγεί ότι δεν θεωρούσε cool να φοράει μπλουζάκι Kiss σε μια συνέντευξη μαζί τους, για να ακούσει τον Gene Simmons να του λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και ότι δεν θέλει να τον βλέπει με μπλουζάκι Ιron Maiden: «Τι θα έλεγες να κάναμε μια συνέντευξη στους Iron Maiden και να φοράγαμε μπλουζάκια Kiss; Το βρίσκεις ΟΚ αυτό;».

Για να μη σας τα πολυλογούμε, η κατάληξη ήταν ο Gustavo να βγάλει το μπλουζάκι του και να το ξαναβάλει ανάποδα, για να μη φαίνεται η Iron Maiden στάμπα. Και η συνέντευξη τελείωσε με τους Kiss να του κάνουν δώρο ένα μπλουζάκι τους.

Οι Iron Maiden, που στην αρχή της καριέρας τους είχαν παίξει support στους Kiss, δεν έχουν αντιδράσει ως τώρα στην είδηση, παρότι φαίνεται να την έχουν πληροφορηθεί. Κάποιος πάντως στο YouTube σχολίασε ότι αυτό είναι πια οι Kiss: «branding and merchandise».

{youtube}CQRYVsqVT3M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured