Ο Graham Coxon έγινε γνωστός χάρη στους Blur, στους οποίους και εξακολουθεί να συμμετέχει ως βασικός κιθαρίστας παρά τη σοβαρή διάσταση απόψεων που υπήρξε με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας στο διάστημα 2002/2008, πριν αναλάβει ο Damon Albarn προσωπικά να ανασυγκροτήσει τη σχέση τους.

Από το 1998, ο Coxon διατηρεί και μια παράλληλη σόλο καριέρα, η οποία μπορεί να μην έχει αποφέρει σπουδαίες εμπορικές δόξες, τον έχει όμως καταστήσει έναν από τους πλέον αξιόπιστους και ταλαντούχους μουσικούς της εναλλακτικής Βρετανίας.

Τελευταία του δουλειά ήταν το Α+Ε του 2012, άλμπουμ που του χάρισε το #39 της Βρετανίας. Τώρα, όμως, είναι έτοιμος να επιστρέψει με καινούριο υλικό, πρώτη γεύση του οποίου αποτελεί το νέο τραγούδι "Walking All Day", που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Walking All Day" προέρχεται από το soundtrack της νέας τηλεοπτικής κωμωδίας The End Οf Τhe F***ing World, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμιξ του Charles S. Forsman. Ο Coxon έχει αναλάβει να φτιάξει όλο το score, το οποίο και κυκλοφορεί επισήμως αύριο Παρασκευή 26 Ιανουρίου.

{youtube}AMDkemefjxk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured