Με πωλήσεις που φτάνουν τα 100.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως -όσα περίπου έχει πουλήσει ο Neil Diamond σε 50 χρόνια καριέρας, δηλαδή- ο Dwayne Carter Jr. από τη Νέα Ορλεάνη είναι στα 35 του ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες του διεθνούς μουσικού στερεώματος.

Ο Lil Wayne, όπως μας είναι πιο γνωστός, έβγαλε μεν πέρυσι το ΕΡ In Tune We Trust και σκόραρε κι ένα #14 στις Η.Π.Α. παρέα με τη Nicki Minaj και τον Drake (με το "No Frauds"), αλλά οι οπαδοί του περιμένουν πώς και πώς για το πλήρες άλμπουμ Tha Carter V.

Το τελευταίο έχει μεν ανακοινωθεί από τη Young Money, χωρίς όμως να έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας -δεν διευκρινίζεται καν αν θα το δούμε μέσα στο 2018. Τώρα, πάντως, ο Lil Wayne έδωσε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Big Bad Wolf", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ακούγοντας προσεκτικά, θα διαπιστώσετε μάλιστα ότι το τραγούδι έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού κάπου μέσα στα όσα ριμάρει ο Αμερικανός ράπερ ακούμε και τον στίχο «I got a Greek freak, she call me Antetokounmpo».

Όσο όμως και να καλμάρει κάτι τέτοιο την ανυπομονησία των fans, δεν αποτελεί προάγγελο του Tha Carter V. Αντιθέτως, προλογίζει το νέο mixtape του Lil Wayne, Dedication 6 Reloaded. Φυσικά, ούτε γι' αυτό υπάρχει επίσημη ημερομηνία έκδοσης!

Ο συνεργάτης μας Χρήστος Μιχαλομιχελάκης τονίζει ότι με το κομμάτι αυτό ο Lil Wayne αφήνει πίσω του το trap, επιστρέφοντας στις παλιές, καλές εποχές: «4 λεπτά, σκληρό ραπ, χωρίς ανάσα και δίχως collaboration», μας λέει, προσθέτοντας ότι «οι ρίμες του θυμίζουν 1990s με ελαφρά δόση χιούμορ, όπως ακριβώς συνήθιζε».

{youtube}lYATz3STgew{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured