news.team

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στους fans των Slayer, αλλά και γενικότερα στους φίλους του heavy metal. Όμως το βιντεάκι των 30 δευτερολέπτων που πόσταρε το ίδιο το συγκρότημα -και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω- δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφιβολιών.

Τέλος λοιπόν για μία από τις πιο γνωστές και συζητημένες μπάντες του heavy metal, που ταρακούνησε πολλά πράγματα με τη μουσική της. Μέσα στο 2018, οι Slayer θα ξεκινήσουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους ανά τον κόσμο, με την οποία και επιθυμούν να σφραγίσουν την καριέρα τους. Άγνωστο παραμένει αν η απόφαση αυτή θα συνοδευτεί και με κάποιον νέο δίσκο, καθώς μέσα στη χρονιά θα έχουν πια περάσει 3 χρόνια από το υπερ-επιτυχημένο Repentless του 2015 (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #11, Αυστραλία #3, Γαλλία #7, Καναδάς #3, Γερμανία #1).

Συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής, ενώ δεν έχουν λείψει και οι σκεπτικιστές στα social media, όσοι δηλαδή ανησυχούν μήπως εν τέλει οι Slayer κάνουν το ίδιο κόλπο που πριν κάποια χρόνια έκαναν και οι Scorpions -να αποσυρθούν δηλαδή από τις παγκόσμιες τουρνέ και όχι από τις μεμονωμένες μικρότερες συναυλίες και τη δισκογραφία.

Ωστόσο ο Tom Araya το είχε ήδη πει από το 2016, σε συνέντευξή του στο Loudwire, ότι μετά από 35 χρόνια καριέρας, ένιωθε ότι είχε φτάσει ο καιρός για τη συνταξιοδότησή του, πόσο μάλλον όταν πλέον ήταν οικογενειάρχης, οπότε οι προτεραιότητές του είχαν αλλάξει.

{youtube}uUCdUCxTjyI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured