Πάει πλέον μια δεκαετία από το 2007 και το "The Past Is Α Grotesque Animal", τραγούδι που λατρεύτηκε από την εγχώρια indie κοινότητα και συνέπεσε με την πρώτη κάπως ευρεία αναγνωρισιμότητα που έλαβαν οι Of Montreal ύστερα από 10 χρόνια δράσης, βλέποντας το άλμπουμ Hissing Fauna, Are You the Destroyer? να σκαρφαλώνει στο #72 των αμερικάνικων charts.

Έκτοτε γνώρισαν και μεγαλύτερες εμπορικές δόξες, βαθμιαία ωστόσο μετατράπηκαν σε προσωπικό όχημα έκφρασης του Kevin Barnes και μάλλον υποχώρησαν σε δημοτικότητα. Είναι όμως ακόμα εδώ και επιμένουν και τώρα κυκλοφορούν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο "Paranoiac Intervals/Body Dysmorphia" -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το κομμάτι έρχεται ως προπομπός του νέου άλμπουμ White Is Relic/Irrealis Mood, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την Polyvinyl.

Αναφορικά με το τελευταίο, ο Barnes έβγαλε και μακροσκελή ανακοίνωση προς τον Τύπο, όπου μεταξύ άλλων γράφει για το κλικ που συντελέστηκε στον εγκέφαλό του, επιτρέποντάς του να δει καθαρά όλα τα ψέματα με τα οποία τον ταΐζουν μια ζωή οι κυρίαρχοι των μέσων ενημέρωσης και όσοι χειραγωγούν την πολιτισμική ταυτότητα και κοινωνική ισορροπία της σύγχρονης Αμερικής.

{youtube}GuFw4IZWOUE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured