Τα 6 πρώτα τους, κλασικά άλμπουμ θα επανηχογραφήσουν οι Αμερικάνοι metallers, Iced Earth.

Όπως δήλωσε στο Avopolis Music Network ο κιθαρίστας της μπάντας Jon Schaffer, πρόκειται για ένα μεγάλο project που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2019 και περίπου κάθε 2 χρόνια θα κυκλοφορεί και από ένα άλμπουμ. Η σειρά που θα κυκλοφορήσουν δεν έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά βάσει όσων μας είπε ο Schaffer, ένα εκ των Night Οf Τhe Stormrider (1991) και Burnt Offerings (1995) θα είναι το πρώτο που θα επανηχογραφηθεί.

Κάθε κυκλοφορία θα περιέχει bonus tracks βασισμένα σε ιδέες ή ακόμα και σε ολοκληρωμένα κομμάτια από τα sessions κάθε εποχής, τα οποία δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο τελικό tracklisting του εκάστοτε άλμπουμ.

Τα κομμάτια αυτά θα δουλευτούν εκ νέου από το τωρινό line-up της μπάντας, το οποίο θα κάνει και τις επανηχογραφήσεις του παλιού υλικού. Τα αυθεντικά άλμπουμ είχαν κυκλοφορήσει αρχικά από τη Century Media.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επανηχογραφήσεις αυτές θα βρείτε στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κιθαρίστας των Iced Earth εν όψει των επερχόμενων ελληνικών συναυλιών τους (Τρίτη 23/1 στο Principal της Θεσσαλονίκης και Τετάρτη 24/1 στην Αθήνα, στο Fuzz), η οποία θα δημοσιευτεί αύριο Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

{youtube}LY5WEJ-tiC8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured