Με το 2ο άλμπουμ του Love & Hate, ο Michael Kiwanuka έγινε σταρ στο ελληνικό ραδιόφωνο και βρέθηκε να αποκαλείται ως «ο Βρετανός Marvin Gaye", σκοράροντας ένα εμφατικό #1 στα charts της πατρίδας του και ένα μικρό μα όχι αμελητέο #170 στα αντίστοιχα των Ηνωμένων Πολιτειών. Τον είδαμε μάλιστα πέρυσι και στη χώρα μας, να αποδεικνύει και στο συναυλιακό σανίδι πόσο δίκαιος είναι ο ντόρος γύρω από το όνομά του (θυμηθείτε την ανταπόκριση του Στέργιου Κοράνα από Θεσσαλονίκη και της Τάνιας Σκραπαλιώρη από Αθήνα, εδώ).

Το άστρο του δεν διέφυγε της προσοχής της Karen O, γνωστής μας ως τραγουδίστρια των Yeah Yeah Yeahs, η οποία και του πρότεινε να συνεργαστούν για ένα ολοκαίνουριο σόλο τραγούδι της ονόματι "YO! MY SAINT".

Το τραγούδι ανήκει στα πλαίσια της νέας καμπάνιας ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών ήχων της Kenzo και ακούγεται στο μικρό συνοδευτικό φιλμάκι (9 λεπτά) που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το φιλμ είναι σκηνοθετημένο από τη Ana Lily Amirpour, που έγινε διάσημη από την ιρανική ταινία με βρυκόλακες A Girl Walks Home Alone At Night (2014) και περιλαμβάνει μία ακόμα έκπληξη για τους μουσικόφιλους: πρωταγωνιστής του είναι ο Alex Zhang Hungtai των Dirty Beaches, ο οποίος απεικονίζεται να ερωτεύεται τα μοντέλα (Jessica Henwick και Kiko Mizuhara) που καλείται να φωτογραφήσει για μια επίδειξη μόδας.

{youtube}p3CjIDcAePM&{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured