Η ανακοίνωση του ερχομού των Judas Priest στο φετινό Rockwave (θα είναι headliners στις 19 Ιουλίου) σκόρπισε ενθουσιασμό στους μουσικόφιλους της Αθήνας, έστω κι αν δεν έκλεψε την παράσταση από τον ερχομό των Iron Maiden στην ίδια διοργάνωση.

Ο ενθουσιασμός γίνεται τώρα ακόμα μεγαλύτερος, αφού οι Judas Priest δείχνουν να βρίσκονται σε φόρμα, αν κρίνουμε από το καινούριο τραγούδι "Lightning Strikes" που έδωσαν στη δημοσιότητα -μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Lightning Strikes" προλογίζει τη δισκογραφική επιστροφή της θρυλικής παρέας του Rob Halford: το νέο άλμπουμ λέγεται Firepower και θα βγει στις 9 Μαρτίου από την Epic.

Τυπικά, το Firepower ακολουθεί το ζωντανά ηχογραφημένο Battle Cry του 2016, επί της ουσίας όμως είναι διάδοχος του τελευταίου στούντιο άλμπουμ των Judas Priest Redeemer Of Souls, που πίσω στο 2014 τους είχε χαρίσει ένα #12 στην πατρίδα Βρετανία και το εντυπωσιακό #6 στα εθνικά charts των Η.Π.Α. Στους οπαδούς ωστόσο είχε αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις, αν και στον Χάρη Συμβουλίδη είχε αρέσει: μπορείτε να θυμηθείτε όσα είχε γράψει τότε με ένα κλικ εδώ.

{youtube}CUzcxJNZKC4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured