Θρυλική μπάντα για τον death metal ήχο οι Αμερικανοί Obituary, οι οποίοι ξεκίνησαν από την περίφημη πια σκηνή της Tampa, στη Φλόριντα, αφήνοντας σημαντικούς δίσκους για τις ηχητικές εξελίξεις του χώρου τους εκεί στο γύρισμα της δεκαετίας του 1980 προς το 1990.

Η μπάντα παραμένει και σήμερα ενεργή και μέσα στο 2017 έβγαλε τον 10ο δίσκο της Obituary (Η.Π.Α. #184), επιβεβαιώνοντας το ρεύμα που έχει στην κεντρική Ευρώπη με ένα #24 στα γερμανικά charts. Παρά τις συχνές αλλαγές στη σύνθεση, σήμερα το γκρουπ περιλαμβάνει 2 αυθεντικά μέλη: τον τραγουδιστή John Tardy και τον αδερφό του Donald στα ντραμς.

Το promo για το άλμπουμ συνεχίζεται με ένα νέο βιντεοκλίπ γυρισμένο από τον Shaun Egger, αυτή τη φορά για το τραγούδι "Brave".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω, το κλιπ συλλαμβάνει τους Obituary σε μια μέρα αρκετής χαλαρότητας, στο home studio τους έξω από την Tampa.

Παράλληλα, το γκρουπ ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί για περιοδεία στην Ευρώπη μέσα στο 2018. Το ξεκίνημά της θα γίνει στην Κολονία, στις 3 Μαρτίου, και το τελείωμα 1η του Απρίλη, στο Paaspop Festival της Ολλανδίας. Παρότι μέσα στον Μάρτη θα βρεθούν και στην Ιταλία, η χώρα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανακοινωμένες ημερομηνίες.

{youtube}WfrflYzwPFA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured