Κανένα άλλο νέο πρόσωπο δεν γνώρισε μέσα στο 2017 τη σαρωτική απήχηση της Cardi B και ίσως κανένα δεν σήκωσε τόσες συζητήσεις, εντός κι εκτός mainstream. Ακόμα και στα μέρη μας έφτασε ο απόηχος του "Bodak Yellow", σε μια χώρα δηλαδή όπου τέτοια πρόσωπα αντιμετωπίζονται λίγο σαν «αμερικανιές».

Η μόλις 25 χρονών Belcalis Almanzar από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης προξένησε μάλιστα όλον αυτόν τον χαμό με το 4ο μόλις single της, καβαλώντας με επιτυχία τον νεανικό χαμό που γίνεται με την trap εκδοχή του χιπ χοπ -η οποία τείνει να γίνει η ποπ μουσική της εποχής μας (στις Η.Π.Α. ήδη είναι): το "Bodak Yellow" στρογγυλοκάθισε στο αμερικάνικο νούμερο 1, ενώ η χάρη του έφτασε μέχρι και την επιφυλακτική με το trap Βρετανία, όπου «σκόραρε» ένα #24. Πριν το "Bodak Yellow" είχαν προηγηθεί 3 singles, όλα μέσα στο 2016 -κι όλα αποτυχημένα εμπορικά.

Ήδη περιζήτητη για guest φωνητικά, η Cardi B εδραίωσε την κυριαρχία της στο σύγχρονο mainstream με το νέο της προσωπικό κομμάτι "Bartier Cardi", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Στο μεταξύ, άπλωσε τα δίχτυα της και στις λατινόφωνες κοινότητες των Η.Π.Α. συνεργαζόμενη με τον νεαρό Πορτορικάνο σταρ του reggaeton Ozuna για το τραγούδι "La Modelo", το βιντεοκλίπ του οποίου μπορείτε να δείτε αμέσως παρακάτω.

{youtube}X8sSXU-J8fI{/youtube}

To "Bartier Cardi" έλαβε καλές κριτικές και στον εναλλακτικό Τύπο, βρήκε δε την Cardi B να συνεργάζεται με τον επίσης πολύ πετυχημένο ράπερ 21 Savage. Το κομμάτι είναι γραμμένο από τους παραγωγούς 30 Rock και Cheeze Beatz και, όπως και το "Bodak Yellow", προέρχεται από το επικείμενο ντεμπούτο άλμπουμ της νεαρής σταρ, που αναμένεται να προξενήσει χαμό μέσα στο 2018.

{youtube}sXP6vliZIHI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured