50 χρονών θα γινόταν αυτές τις μέρες (22 Δεκεμβρίου) ο Richey Edwards, ο κιθαρίστας των Manic Street Preachers, αν δεν είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης τον Φεβρουάριο του 1995, όσο διέμενε σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Λονδίνου.

Παρότι δεν βρέθηκε ποτέ έκτοτε κάποιο σοβαρό ίχνος του και οι βρετανικές αρχές τον ανακήρυξαν κι επισήμως νεκρό το 2008, με πιθανότερο σενάριο θανάτου αυτό της αυτοκτονίας (μιας και έπασχε από χρόνια κατάθλιψη), η αδερφή του δεν έχει εγκαταλείψει τις ελπίδες της ότι ο Edwards είναι ακόμα κάπου εκεί έξω.

Με αφορμή έτσι τη φετινή επέτειο των γενεθλίων του, η Rachel Edwards εμφανίστηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Lorraine του ITV, όχι μόνο για να συζητήσει τη δουλειά της με τη Χορωδία Εξαφανισμένων Ατόμων (η οποία πρόσφατα πήρε μέρος στο Britain's Got Talent), αλλά και για να στείλει ένα ακόμα μήνυμα εκεί έξω, για όποιον τυχόν έχει κάποια πληροφορία για το τι απέγινε ο αγαπημένος της αδερφός.

Τελευταία δουλειά του Edwards με τους Manic Street Preachers ήταν ο ευρέως αναγνωρισμένος δίσκος του 1994 The Holy Bible. Εκτός από κιθαρίστας της μπάντας, ήταν επίσης και στιχουργός τους.

{youtube}gavcjNniIvk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured