7 χρόνια μετά το Nothing (Η.Π.Α. #21, Βρετανία #83), και με τον Pharrell Williams να έχει γίνει στο μεταξύ σούπερ σταρ, οι N.E.R.D. ετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή.

Ως promo, έδωσαν αυτές τις μέρες δύο ακόμα νέα κομμάτια τους με συμμετοχές διάσημων καλεσμένων, τα οποία και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το "Rollinem 7’s" τους βρίσκει να συνεργάζονται με τον André 3000 των OutKast.

Παρά το ότι οι OutKast έχουν σιωπήσει μετά το αποτυχημένο non-album single του 2008 "Royal Flush" (μια συνεργασία με τον Raekwon), ο André 3000 παραμένει περιζήτητος ως καλεσμένος: μόνο την περσινή χρονιά, ας πούμε, τον βρήκαμε σε 7 διαφορετικούς δίσκους συναδέλφων του, μεταξύ των οποίων φιγουράρουν ονόματα σαν κι αυτά του Kanye West, της Solange ή των A Tribe Called Quest.

Το "Don't Don't Do It!", από την άλλη, έχει πιο πολιτικό περιεχόμενο και βρίσκει το γκρουπ να συνεργάζεται με τον Kendrick Lamar και τον Frank Ocean. Μιλώντας στον Zane Lowe στη ραδιοφωνική του εκπομπή για το Beats 1, ο ίδιος ο Pharrell αποκάλυψε πως το τραγούδι το εμπνεύστηκαν από τη θανάτωση του Αφροαμερικανού Keith Scott από την αμερικανική αστυνομία (2016). Ακούστε το μέσω Apple Music, αφού βρείτε τον σχετικό player εδώ

Και τα δύο τραγούδια προέρχονται από ένα καινούριο άλμπουμ με τίτλο No_One Ever Really Dies, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 από τη Star Trak (σε διεθνή διανομή της Universal).

{youtube}ARhblzz5Hrs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured