Ακόμα και όσοι δεν γνώριζαν για τη μπάντα που διατηρεί ο δημοφιλέστατος στη χώρα μας Manu Chao με την Ελληνίδα ηθοποιό και σύντροφό του Κλέλια Ρενέση (γνωστή από τηλεοπτικές σειρές σαν το Μίλα Μου Βρώμικα και το Με Λένε Βαγγέλη), μάλλον το έμαθαν, αφού το βιντεοκλίπ για το "Moonlight Avenue" των Ti.Po.Ta. έγινε viral στις αρχές της χρονιάς, καθώς τους απεικόνιζε να κολυμπούν γυμνοί σε κάποια εγχώρια παραλία.

Οι Ti.Po.Ta. επανέρχονται τώρα με ένα νέο τραγούδι ονόματι "Ανατολή", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Τη μουσική έχει γράψει η Ρενέση, η οποία μοιράστηκε τους στίχους μαζί με τον Manu Chao, που με τη σειρά του επιμελήθηκε την ενορχήστρωση, ενώ έπαιξε επίσης κιθάρα και μπάσο.

Η έκπληξη είναι ότι στην "Ανατολή" το ζεύγος συναντιέται με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο οποίος έρχεται να συνεισφέρει τα χαρακτηριστικά φωνητικά του.

Όπως κάνουν πάντα, οι Ti.Po.Ta. κυκλοφόρησαν την "Ανατολή" ως ψηφιακό single, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα του Manu Chao, πατώντας εδώ.

{youtube}OTrJwUdK5cM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured