Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όλο αυτό είναι μια πανέξυπνα ενορχηστρωμένη καμπάνια δημοσιότητας, πάντως το τι έχει συμβεί με τον Jay-Z και τη Beyoncé είναι ένα θέμα που και οι δύο το έχουν εμπλέξει δυναμικά με τη μουσική τους και την προώθησή της.

Μιλώντας στον βραβευμένο με Πούλιτζερ δημοσιογράφο των New York Times, Dean Baquet, o Jay-Z παραδέχτηκε ότι όντως την απάτησε τη Beyoncé. Ως προς το γιατί, τώρα, μην το ψάχνετε: έπεσε τρελή αμπελοφιλοσοφία. Ωστόσο ο δημοφιλής ράπερ είπε πως το ζεύγος προτίμησε να το αντιμετωπίσει από το να χωρίσει και μάλιστα επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν τους δυο τους να δουλεύουν πάνω σε ένα κοινό άλμπουμ, περιγράφοντας τη διαδικασία ως «θεραπευτική». Εν τέλει, βέβαια, δεν προέκυψε κοινός δίσκος, αλλά τα ξεχωριστά άλμπουμ Lemonade και 4:44.

Στο μεταξύ, ο Jay-Z τα ξαναβρήκε με τον Kanye West, με τον οποίον είχε κόψει επαφές πρόσφατα, λόγω κάποιων δημόσιων σχολίων που είχε κάνει ο τελευταίος. «Τον αγαπώ», είπε στον Baquet, «είναι σαν αδερφός μου, κι ας είναι περίπλοκη η μεταξύ μας σχέση».

Μέσα δε σε όλα αυτά, ο αθεόφοβος συνέχισε και την προώθηση του επιτυχημένου του φετινού άλμπουμ 4:44 (το οποίο του χάρισε το #1 των Ηνωμένων Πολιτειών και το #3 της Βρετανίας), δίνοντας στη δημοσιότητα τρία(!) καινούρια βιντεοκλίπ. 

Στο κλιπ για το "Legacy" (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ), πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός Susan Sarandon, αλλά και ο Ron Perlman (γνωστός στους νεότερους από το Sons of Anarchy και στους παλιότερους ως Τέρας στην Πεντάμορφη και το Τέρας των 1980s) με τον Jesse Williams του Grey's Anatomy.

Στο κλιπ για το "Smile" (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ) πρωταγωνιστεί η ίδια η ...μητέρα του Jay-Z, Gloria Carter, η οποία ενσαρκώνει τον εαυτό της.

Τέλος, το κλιπ για το "Mercy Me" (το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ) έχει την πιο περιπετειώδη πλοκή απ' όλα, αφού θυμίζει αμερικάνικη ταινία δράσης, απεικονίζοντας κυνηγητά στους δρόμους με ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured