Ο 32χρονος Rory Graham από το Uckfield της Αγγλίας είναι ένας από τους πιο πολυπαιγμένους καλλιτέχνες στο ελληνικό ραδιόφωνο, αφού το "Human" του -που έχει κυκλοφορήσει με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Rag N' Bone Man- του έχει χαρίσει μια τεράστια επιτυχία. Και όχι μόνο στα μέρη μας: το τραγούδι είναι #2 στη Βρετανία, #74 στις Η.Π.Α., #1 στη Γερμανία και #2 στη Γαλλία.

Παρότι για την ώρα ο Rag N' Bone περιοδεύει για να υποστηρίξει το φετινό ολοκληρωμένο του ντεμπούτο Human, φαίνεται ότι έχει κατά νου και καινούριο υλικό, αν κρίνουμε από τη δημοσίευση ενός φρέσκου τραγουδιού ονόματι "Broken People" -το ακούτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Πάντως το "Broken People" δεν προλογίζει κάποιον νέο δίσκο εκ μέρους του Rag N' Bone: το τραγούδι είναι προϊόν συνεργασίας του με τον ράπερ Logic και αποτελεί τη συμμετοχή του στο soundtrack της ταινίας Bright του David Ayer, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Will Smith.

Υπενθυμίζουμε βέβαια ότι σταθμός στην ευρωπαϊκή περιοδεία του Rag N' Bone είναι και η χώρα μας, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα μας επισκεφθεί για πρώτη φορά, για μια συναυλία στο Principal της Θεσσαλονίκης, στις 12 Μαΐου του 2018.

{youtube}o9zRQijCN5w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured