news.team

Ο ευφυής και ωραίος Christian (Claes Bang) είναι καταξιωμένος επιμελητής σε ένα μουσείο σύγχρονης τέχνης στη Σουηδία. Διαζευγμένος και αφοσιωμένος πατέρας 2 παιδιών, οδηγεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο και υποστηρίζει κοινωφελείς οργανισμούς. Η επόμενη έκθεση που επιμελείται, με τίτλο Tο Τετράγωνο, είναι μια εγκατάσταση που προσκαλεί τους περαστικούς στον αλτρουισμό, υπενθυμίζοντας την ευθύνη απέναντι στον συνάνθρωπο. Αλλά καμιά φορά είναι δύσκολο να ανταποκριθείς στα ίδια σου τα ιδεώδη...

Αυτή είναι η υπόθεση της νέας ταινίας του Ruben Östlund, η οποία ευφυώς σατιρίζει την ευημερούσα βορειοευρωπαϊκή (και κατ' επέκταση Δυτική) κοινωνία, αποσπώντας μάλιστα και τον φετινό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών -μία δηλαδή από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές διακρίσεις παγκοσμίως.

Η ταινία βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, αλλά το Avopolis -σε συνεργασία με τη Feelgood- σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις ώστε να τη δείτε στην ειδική πρεμιέρα που θα γίνει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124, Αμπελόκηποι / κοντά στο μετρό Αμπελόκηποι). Ώρα έναρξης: 20.30, με υποχρέωση προσέλευσης ως τις 20.00.

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας ένα e-mail με θέμα «Τετράγωνο» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.m, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα e-mail επικοινωνίας.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Παρασκευής 1 Δεκέμβρη, αμέσως μόλις γίνει η κλήρωση.

{youtube}X_5QVYWK-IA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured