Αυτό το διάστημα οι Green Day φαίνονται απασχολημένοι με τη μεταφορά του σούπερ επιτυχημένου δίσκου του 2004 American Idiot (νούμερο 1 σε Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά, #4 στη Γαλλία, #3 στη Γερμανία και στην Ιαπωνία και #2 στην Ελλάδα) στον κινηματογράφο: «έχουμε το πράσινο φως από το HBΟ», επιβεβαίωσε ο Billy Joe Armstrong, μιλώντας στο ΝΜΕ.

Παρά ταύτα, έχουν καθώς φαίνεται καιρό και για λίγη καινούρια μουσική. Κι έτσι, έριξαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το ολοκαίνουριο κομμάτι "Back In The USA".

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το ασπρόμαυρο κλιπ που σκηνοθέτησαν οι Brendan Walter & Greg Yagolnitzer βρίσκει τους Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt & Tre Cool να επιστρέφουν στην Αμερική του 1950, για να ανακαλύψουν πόσο ψέμα είναι στην πραγματικότητα όλες οι πτυχές του περίφημου Αμερικάνικου Ονείρου.

Το "Back In The USA" δεν είναι πάντως πρόλογος κάποιου νέου άλμπουμ, αλλά ένα bonus κομμάτι στην καινούρια greatest hits συλλογή τους God's Favourite Band.

{youtube}i9GSF3ROa58{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured