Στο αγαπημένο του σπορ «ρίξε λάδι στη φωτιά» επιδόθηκε και πάλι ο Morrissey αυτές τις μέρες, μιλώντας στο site του γερμανικού περιοδικού Spiegel.

Εκεί, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πρόσφατο τσουνάμι υποθέσεων σεξουαλικής παρενόχλησης στη βιομηχανία του θεάματος, έσπευσε μεν να ξεκαθαρίσει ότι καταδικάζει κάθε μορφή τέτοιας παρενόχλησης, με τον αστερίσκο όμως ότι ο ορισμός της «παρενόχλησης» στους μοντέρνους καιρούς μας μπορεί και να είναι αμφίβολος.

Αναφερόμενος μάλιστα ειδικά στο θέμα του Kevin Spacey, δήλωσε ότι «από όσο ξέρω, ήταν στην κρεβατοκάμαρα με έναν 14χρονο: ο Kevin Spacey ήταν 26, το αγόρι 14. Αναρωτιέται κανείς πού βρίσκονταν οι γονείς του αγοριού. Κι αναρωτιέται κανείς αν το αγόρι δεν ήξερε τι θα συνέβαινε». Συνέχισε δε τονίζοντας ότι κατά τη γνώμη του η επίθεση στον Spacey ήταν αχρείαστη, καθώς «όταν πας στην κρεβατοκάμαρα κάποιου, δεν γίνεται να μην ξέρεις πού μπορεί να οδηγήσει».

Αλλά ακόμα πιο εμπρηστική ήταν εν τέλει η δήλωσή του ότι «αν όποιος αυτοαναφέρεται ως θύμα απολάμβανε τελικά μιας σπουδαίας καριέρας, δεν πρόκειται ούτε καν να το συζητούσε».

{youtube}0AvuweztG4Q{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured