Όλο και περισσότερο συζητιέται το όνομα της St. Vincent καθώς «τρέχει» η νυν δεκαετία, με εκείνη να αποδεικνύει άλμπουμ με το άλμπουμ ότι αποτελεί μία από τις πιο υγιείς και αξιόπιστες δυνάμεις της «εναλλακτικής» δισκογραφίας των ημερών μας.

Το νέο της άλμπουμ Masseduction έχει περίπου 1 μήνα ζωής και τα έχει πάει εξαιρετικά, αφού της έχει χαρίσει τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής εμπορική της επιτυχία (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #6), αλλά έχει αρέσει και ιδιαίτερα στους κριτικούς, με αποτέλεσμα να αναμένεται ψηλά στις επικείμενες λίστες με «τα καλύτερα» του 2017 -μπορείτε να θυμηθείτε και τα όσα έγραψε γι' αυτό ο Άρης Καζακόπουλος στη στήλη του Monday Blues, με ένα κλικ εδώ.

Το promo λοιπόν συνεχίζεται ακάθεκτο, αυτή τη φορά με ένα ακόμα ιδιαίτερο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Pills", ένα από τα καλύτερα του νέου άλμπουμ για πολλούς.

Όπως μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ, πρόκειται για μια πολύ σουρεάλ εμπειρία. Το σκηνοθέτησε η Philippa Price, υπεύθυνη και για τα προηγούμενα βιντεοκλίπ της St. Vincent "Los Ageless" και "New York".

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured