news.team

Για ένα συγκρότημα που κοντεύει να συμπληρώσει μισό αιώνα ύπαρξης το επίθετο «αειθαλές» φαίνεται πρέπον, ακόμα και σε αυτήν την εποχή της κατάχρησης των επιθέτων στον μουσικό Τύπο, ακόμα και με δεδομένη πια τη Long Goodbye περιοδεία τους (ξεκίνησε τον Μάιο), που σηματοδοτεί ένα τέλος εργασιών -τουλάχιστον για τις παγκόσμιες περιοδείες.

Ο λόγος βέβαια για τους Deep Purple, οι οποίοι, πέραν των συναυλιακών υποχρεώσεων, έβγαλαν και νέο δίσκο μέσα στο 2017, οπότε είναι λογικό πως ασχολούνται και με το σχετικό promo.

Πρόσφατα λοιπόν έδωσαν στη δημοσιότητα ένα όμορφο βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι τους "The Surprising", φτιαγμένο από τους Matt Rooke & Pete Rogers -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "The Surprising" προέρχεται από το άλμπουμ Infinite, την 20ή δουλειά τους στο στούντιο, η οποία τα έχει πάει πολύ καλά εμπορικά, κερδίζοντας για την ιστορική μπάντα το #6 της πατρίδας Βρετανίας, το #1 της Γερμανίας, αλλά κι ένα #105 στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου φαίνεται να διατηρείται μια πιστή fanbase, παρά τα χρόνια.

{youtube}rx4XEso9Um0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured