«Στις μέρες μας, οι μπαλάντες αποτελούν το αποκορύφωμα της ροκ μουσικής», διατείνεται ο Klaus Meine, συμπληρώνοντας: «αν είναι καλογραμμένες, πάνε απευθείας στις καρδιές των fans».

Αν και μας φαίνεται ότι ο Klaus έχει μείνει λίγο σε εποχές "Wind Of Change", είναι με αυτά τα λόγια που προλόγισε την επιστροφή των Scorpions με μια επανεκτέλεση του "Follow Your Heart" -την οποία και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

To "Follow Your Heart" πρωτακούστηκε κατά τη διάρκεια των ακουστικών συναυλιών των Scorpions στον Λυκαβηττό τον Σεπτέμβριο του 2013, με λιτή ενορχήστρωση και τον Klaus Meine να το τραγουδά σόλο -και έτσι έχει καταγραφεί και στο άλμπουμ MTV Unplugged: Live In Athens που βγήκε μέσα στην ίδια χρονιά (Γερμανία #5, Η.Π.Α. #113).

Η νέα εκτέλεση, αντιθέτως, είναι ηλεκτρική και συμμετέχει όλη η μπάντα. Χρησιμεύει δε ως προάγγελος της νέας συλλογής που θα βγάλουν οι Scorpions με τις μπαλάντες τους, ονόματι Born To Touch Your Feelings: Best Of Rock Ballads, η οποία θα κυκλοφορήσει 24 Νοεμβρίου από την RCA.

Σε αυτήν θα υπάρχουν επίσης 2 ολοκαίνουρια τραγούδια, τα "Melrose Avenue" και "Always Be With You", πρώτο νέο υλικό που δημοσιεύει η πιο επιτυχημένη ροκ μπάντα της Γερμανίας μετά το άλμπουμ του 2015 Return To Forever (Γερμανία #2, Η.Π.Α. #65, Βρετανία #31, Ελλάδα #5).

{youtube}e7RbNxMxES4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured