φωτογραφία: Μιχάλης Τσίτας

Συνεχίζεται και τον Νοέμβριο, όπως θα συνεχίζεται και τις Δευτέρες όλου του χειμώνα, το πρόγραμμα του ανανεωμένου Gimme Shelter Film Festival, του φεστιβάλ δηλαδή που ξεκίνησε το 2002 στο Gagarin (Λιοσίων 205, πλησίον μετρό Αττική) ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, θέλοντας να επιτύχει τη συμφιλίωση κινηματογράφου και rock 'n' roll.

Σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου έχει και πάλι διπλή προβολή. Στις 19.30 θα προβληθεί το Last Days Here των Don Argott & Demian Fenton για τους Pentagram και τον cult θρύλο γύρω από τον τραγουδιστή τους Bobby Liebling, ένα ντοκιμαντέρ που εξιστορεί όλους τους θριάμβους, αλλά και τις πτώσεις, μιας μυθιστορηματικής περσόνας του «σκληρού» underground (διάρκεια: 91 λεπτά).

Κατόπιν, στις 22.00, θα ακολουθήσει το We Are Twisted F***ing Sister του Andrew Horn, ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τα πρώιμα χρόνια των Twisted Sister, που μας ξεκινά από την εμφάνισή τους στα παραλιακά μπαράκια του Long Island και φτάνει ως την εμπορική τους εκτόξευση κατά τη δεκαετία του 1980 (διάρκεια: 135 λεπτά)

Για τις ταινίες θα μιλήσουν ο Χάκος Περβανίδης και ο Νίκος Τραγάκης από το Metal Hammer.

{youtube}HbZqh6-meHQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured